A few of our many Support Staff

Laat wat van u horen

Verstuur een ticket voor ondersteuning

Heeft u een vraag of verzoek? Vul het onderstaande formulier in, dan neemt ons team snel contact met u op!

U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen op:

You must be logged in to submit a support ticket. Please log in to FareHarbor. You’ll be taken back here after you do.

Op zoek naar antwoorden?

Hulpmiddelen binnen handbereik

Tips voor aanvragen voor ondersteuning

Help ons uw ticket sneller af te handelen

• Als u dat nog niet gedaan heeft, doorzoek dan onze hulponderwerpen om te zien of we uw vraag al hebben beantwoord.
  • Vermeld in uw aanvraag zoveel mogelijk context, zoals een boekingsnummer, de naam van de klant, screenshots en andere relevante gegevens.
  • Bij technische problemen horen we graag wat voor apparaat, browser, en internetverbinding u gebruikt. (Bekijk onze systeemaanbevelingen.)

Aanmelden voor statusupdates

U ontvangt updates per e-mail of sms door op de knop Aanmelden voor statusupdates op onze statuspagina te klikken.