A few of our many Support Staff

Skriv en besked til os

Indsend en anmodning om support

Har du et spørgsmål eller en anmodning? Udfyld formularen nedenfor, så vender vores team tilbage snarest!

Du kan også kontakte os direkte på:

Leder du efter svar?

Ressourcer lige ved hånden

Tips til anmodning om support

Hjælp os med at behandle din sag hurtigere

• Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du søge i vores hjælpeartikler for at se om dit spørgsmål allerede er besvaret der.
  • Du bedes inkludere så meget kontekst som muligt i din anmodning såsom booking-id, kundens navn, links, screenshots eller andre relevante oplysninger.
  • Ved tekniske problemer bedes du angive hvilken type enhed, browser og internetforbindelse du bruger. (Se vores systemanbefalinger.)

Abonner på statusopdateringer

Du kan få opdateringer på e-mail eller sms ved at abonnere på opdateringer på vores statusside.