Oprettelse af gavekort

Gavekort er en god måde at tjene flere penge på, særligt i forbindelse med højtider. Husk at gavekort ikke er det samme som kampagnekoder og skal kunne indløses for alle de aktiviteter I tilbyder. Udfyld nedenstående felter så vi kan tilføje gavekort til jeres Dashboard.

• Inkluder venligst et link til jeres FareHarbor Dashboard, så vi ved hvor vi skal tilføje det nye produkt (Eksempel: https://fareharbor.com/yourcompanyname/dashboard/)
  • Kunder der køber gavekort, kan vælge mellem tre faste beløb eller selv angive et beløb (se eksemplet nedenfor). Angiv venligst hvad startprisen skal være.
  • Valgfrit: Tilføj et billede som skal bruges til gavekortet. Hvis du ikke tilføjer et billede, bruger vi standardbilledet for gavekort nedenfor. (Bemærk: Billederne må ikke være større end 1 MB.)
    Max. file size: 1 MB.
  • Angiv venligst et hjemmeside-login så vi kan tilføje en handlingsknap på jeres hjemmeside.
  • Kontaktoplysninger

• This field is for validation purposes and should be left unchanged.