Presentkort

Presentkort är ett bra sätt att tjäna mer pengar, särskilt inför storhelger. Kom ihåg att presentkort skiljer sig från kampanjkoder eftersom de måste kunna lösas in för samtliga aktiviteter som du erbjuder. Besvara några korta frågor här nedanför så kan vi lägga till presentkort på din Dashboard.

• Ange länken till din FareHarbor Dashboard så vi vet var vi ska lägga till den nya produkten (till exempel: https://fareharbor.com/namnetpådittföretag/dashboard/)
  • En kund som köper ett presentkort kan välja mellan 3 förvalda värden eller ange ett eget belopp (se exempel nedan). Ange ett lägsta belopp för presentkorten.
  • Valfritt: Lägg till den bild du vill att vi ska använda till ditt presentkort. Annars använder vi standardbilden som du kan se här nedanför. Tänk på att bilden får vara max 1 MB.
    Max. file size: 1 MB.
  • Ange inloggningsuppgifterna till din webbplats så att vi kan lägga till en CTA-knapp åt dig.
  • Kontaktuppgifter

• This field is for validation purposes and should be left unchanged.