Opprett gavekort

Gavekort er en utmerket måte å tjene mer penger på, særlig rundt høytidene. Husk at gavekort ikke er det samme som kampanjekoder, og at de må kunne løses inn for alle aktivitetene du tilbyr. Svar på noen få spørsmål nedenfor, så vi kan legge gavekort til på ditt Dashboard.

• Vennligst legg ved en link til ditt FareHarbor Dashboard slik at vi vet hvor vi skal legge den nye tjenesten. (Eksempel: https://fareharbor.com/yourcompanyname/dashboard/)
  • Kunder som kjøper gavekort, kan velge blant tre forhåndsbestemte gavekortbeløp eller velge et beløp selv (se eksemplet nedenfor). Fortell oss hva du vil at minsteprisen skal være.
  • Valgfritt: Legg ved et bilde som du vil at vi skal bruke på gavekortet ditt. Ellers bruker vi vårt standardbilde for gavekort nedenfor. (Merk: Bildene må ikke være større enn 1 MB.)
    Max. file size: 1 MB.
  • Logg inn på nettsiden din slik at vi kan legge til en CTA-knapp.
  • Kontaktopplysninger

• This field is for validation purposes and should be left unchanged.