A few of our many Support Staff

Ota meihin yhteyttä

Lähetä palvelupyyntö

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko esittää pyynnön? Täytä alla oleva lomake, niin tiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä!

Tavoitat meidät myös suoraan sähköpostilla tai puhelimitse:

Etsitkö vastauksia kysymyksiisi?

Tukimateriaaleja kättesi ulottuvilla

Vinkkejä palvelupyyntöihin

Auta meitä ratkaisemaan pyyntösi nopeammin

• Jos et ole vielä sitä tehnyt, hae tukikeskuksemme aihealueita nähdäksesi, olemmeko jo vastanneet kysymykseesi.
  • Lisää pyyntöösi mahdollisimman paljon yksityiskohtia, kuten varaustunnus, asiakkaan nimi, linkkejä, kuvankaappauksia tai muita hyödyllisiä tietoja.
  • Jos ilmoitat teknisistä ongelmista, kerro meille, mitä laitetta, selainta ja internetyhteyttä käytät. (Katso ohjelmistosuosituksemme.)

Tilaa tilapäivitykset

Voit tilata sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoitukset klikkaamalla Subscribe to updates -painiketta tilasivullamme.